Πολιτισμός

Κοινωνική πλατφόρμα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
644Προβολές

Παράταση κατάθεσης προτάσεων στην κοινωνική πλατφόρμα athena.org.gr έως και 15 Δεκεμβρίου 2019 ανακοινώνει ο ATHENA Organization

O ΑΤΗΕΝΑ Organization δίνει παράταση για κατάθεση προτάσεων στην κοινωνική του πλατφόρμα έως και 15/12/2019 και καλεί όλους τους κοινωνικούς φορείς της χώρας – συλλόγους, σωματεία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και δήμους – να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του με σκοπό την ανάδειξη κοινωνικών αναγκών και την υλοποίηση κοινωνικών δράσεων που στοχεύουν τη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση του πρώτου Open Call όλοι οι συμμετέχοντες φορείς θα παρακολουθήσουν τo διήμερο People for People Socialthon στις 20 και 21/12 στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων , κατά το οποίο θα τους δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη και τα κατάλληλα εργαλεία για να ενισχύσουν τις δράσεις τους.
Ένας από τους κύριους στόχος του προγράμματος είναι να ενώσει όλους τους κοινωνικούς φορείς της Ελλάδας σ’ έναν δυναμικό κόμβο γνώσης, συνεργασίας και ουσιαστικής δράσης. Στους επτά θεματικούς τομείς για την υγεία, πολιτιστική κληρονομιά, περιβάλλον, αθλητισμό, κοινωνική επιχειρηματικότητα, εκπαίδευση και κοινωνική μέριμνα, ο ΑΤΗΕΝΑ Organization καλωσορίζει ιδέες και κοινωνικές προτάσεις προς υποστήριξη δράσεων και κάλυψη διαπιστευμένων αναγκών από κάθε πόλη, χωριό ή απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας με τρόπο άμεσο και διαφανή, ακολουθώντας τη διαδικασία όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του οργανισμού https://athena.org.gr/i-diki-sas-kampania/.
Μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα People for People, για πρώτη φορά, δίνεται βήμα και φωνή σε οργανώσεις της Κοινωνίας Πολιτών για τις δικές τους ανάγκες με υποστήριξη από τον ΑΤΗΕΝΑ Organization, μέλος της Κοινωνίας Πολιτών τα τελευταία 15 έτη. Η ημερομηνία υποβολής προτάσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.athena.org.gr ή να επικοινωνήσετε απευθείας με την Υπεύθυνη του Προγράμματος People for People, κα Ράνια Φιλοπούλου στο 210 8668365.
Λίγα λόγια για τον ATHENA Organization
O ΑΤΗΕΝΑ Organization είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2018 και αποτελεί την φυσική εξέλιξη του ΘάλποςΨυχική Υγεία. Mε πλούσια εμπειρία και γνώση δεκαπέντε ετών και με ενεργό και ουσιαστικό ρόλο σε κοινωνικά προγράμματα, στο χώρο της ψυχικής υγείας και γενικότερα της Κοινωνίας Πολιτών, o ΑΤΗΕΝΑ Organization έχει αποκλειστικά κοινωφελή χαρακτήρα και ενστερνίζεται ένα μεγαλόπνοο όραμα: την αλλαγή στις συνθήκες και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα. «Εμπνέουμε, κινητοποιούμε, ενεργοποιούμε και συνδέουμε τους ανθρώπους για το κοινό καλό». Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.athena.org.gr και στo Facebook , Instagram & LinkedIn.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.