Δ.Έδεσσας

Κοπή βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Έδεσσας

1.1kΠροβολές

Τη δυνατότητα να χαρούν και να γλεντήσουν, έδωσε το ΕΥ  ΖΗΝ στα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας, με τη διοργάνωση γεύματος και ζωντανής μουσικής, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και 14:30, στο εστιατόριο – καφέ «Κύκνοι», στον Άγρα.

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, κ. Δημήτριος Γιώγας, και εξήρε το  προσωπικό για τις δράσεις, που θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον και θα εμπλουτιστούν. Εν συνεχεία ο Δήμαρχος Έδεσσας εξέφρασε τον σεβασμό στην Τρίτη ηλικία και την ικανοποίηση του που βλέπει χαρούμενα πρόσωπα και δώρισε εκδρομές αναψυχής που θα ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης και εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Παντελεήμων Καραλάζος.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μία χαρούμενη γιορτή με πολύ χορό, κέφι και ζωντάνια από όλα τα μέλη. Η συμμετοχή αυτή αποδεικνύει πως το δικαίωμα για να ζήσει κάποιος δεν έχει ηλικιακό περιορισμό.

Το γλέντι κράτησε μέχρι το απόγευμα και οι παρευρισκόμενοι έφυγαν ικανοποιημένοι από την οργανωμένη αυτή εκδήλωση. Αξίζει σημειωθεί το γεγονός της εξασφάλισης της δωρεάν μετάβασης των ηλικιωμένων του Κ.Α.Π.Η. που μ’ αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι και όλες στον χορό.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Πρόεδρος του ΕΥ ΖΗΝ κ. Δημήτριος Γιώγας, ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Δασκάλου, η Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρα – Βλάχου Μαρούλα, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κ. Νατάσσα Ιατρίδου, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γιούρος, ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης κ. Ιωάννης Σόντρας, η Προϊσταμένη Προστασίας της Τρίτης Ηλικίας κ. Σωτηρία Φιλούκατζη, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοίκησης του ΕΥ ΖΗΝ κ. Κατερίνα Γκίνη και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΥ ΖΗΝ, η κ. Μαρία Δαλκαλίτση, η κ. Μαλαματή Ροκά και ο κ. Σωτήρης Δραγούμης.

 

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.