Δ.Πέλλας

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

1.3kΠροβολές

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Θα πραγματοποιηθεί  Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης

Ανοιχτό κάλεσμα, στους πολίτες της Κρύας Βρύσης και της Δημοτικής Ενότητας απευθύνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης Ανδρέας Βλάχος και το Συμβούλιο,  σε ανοιχτή συζήτηση με τον τίτλο «ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ – ΏΡΑ ΜΗΔΕΝ: Το παρόν και το μέλλον του τόπου μας» για όλα τα φλέγοντα θέματα της περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.

Ο κ. Βλάχος, όλο αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται σε επικοινωνία και συνεργασία με φορείς, συλλόγους, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Κρύας Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης (και όχι μόνο)  για την αφύπνιση και τη συγκέντρωση κόσμου που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή. Μάλιστα για το σκοπό η Κοινότητα Κρύας Βρύσης έχει προσκαλέσει στην εκδήλωση τους κ.κ.: Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Βουλευτές Πέλλας, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πέλλας, Δήμαρχο – Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, Προέδρους Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης και άλλους φορείς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν:

  • η επανασύσταση Δήμου στην Κρύα Βρύση,
  • η επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους,
  • η επαναφορά τραπεζικών καταστημάτων
  • επαναφορά ως δημοσίων υπηρεσιών απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια και είχαν ως αποτέλεσμα την ερήμωση ουσιαστικά της περιοχής κι άλλα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Να είστε όλοι εκεί. Η Κρύα Βρύση και η ευρύτερη περιοχή πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη αυτοπεποίθηση της και το δρόμο της ανάπτυξης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.