Πολιτική

Λάκης Βασιλειάδης: Εγκρίθηκε για ΣΔΙΤ το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας.

482Προβολές

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδη επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα κ. Ο. Καβαλάκη από τον οποίο ενημερώθηκε ότι η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ ενέκρινε σήμερα 3 έργα ανέγερσης και ανακατασκευής 12 Δικαστικών Μεγάρων σε όλη την επικράτεια, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται το νέο Δικαστικό Μέγαρο της Έδεσσας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 310εκατ.€ και πλέον το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών αναλαμβάνει να ολοκληρώσει τον διαγωνισμό, ο οποίος περιλαμβάνει τα στάδια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, του ανταγωνιστικού διαλόγου και της κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών, ώστε να αναδειχθεί ο ιδιωτικός φορέας σύμπραξης.

Με αφορμή το γεγονός ο Λάκης Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, καθώς ικανοποιείται ένα αίτημα ετών της Έδεσσας, με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό για το Δημόσιο τρόπο, τη σύμπραξη δημοσίου-ιδιωτικού τομέα.

Θα συνεχίσουμε τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις μας, με συνέπεια και μεθοδικότητα, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο και για την κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών, ένα έργο το οποίο είναι ώριμο μελετητικά».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.