Δ. Σκύδρας

Μήνυμα της αντιδημάρχου Σκύδρας Ιωάννας Βέργου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

478Προβολές

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια ημέρα μνήμης των αγώνων που ξεκίνησε γυναικείο κίνημα πριν 100 περίπου χρόνια διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι πλέον στο σύγχρονο κόσμο δεν είναι απαραίτητο να δίνονται τέτοιου είδους αγώνες για τα αυτονόητα από όποια θέση, φύλο, ηλικία, ιδιότητα κι αν εκφράζεται κανείς. Οι παγκόσμιες ημέρες σαν κι αυτήν λοιπόν έχουν νόημα όταν αποτελούν αφορμή να αισθανθούμε ευγνώμονες για όσα έχουμε κ όσα δυνόμαστε να κάνουμε και να αντλήσουμε δύναμη και ελπίδα να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχους που θα κάνουν καλύτερους εμάς τους ίδιους αλλά συγχρόνως θα μπορέσουν να επηρεάσουν θετικά και άλλους!

Με αφορμή αυτήν την ημέρα θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω μια γυναίκα, τη Δήμαρχο Δ. Σκύδρας κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε το βήμα να πετύχω τους δικούς μου στόχους προσφέροντας τα μέγιστα μέσα από τη θέση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Πρόνοιας, Αθλητισμού και Μενηίδος. Δήμαρχε, είναι τιμή μου!
Δε θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω μια ακόμη γυναίκα, την άξια  προκάτοχό μου κα. Μαίρη Γιακαμόζη για τη στήριξη και τις συμβουλές που ειλικρινά μου  προσφέρει. Κα. Μαίρη Γιακαμόζη, σας ευχαριστώ!

Επειδή όμως σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, η Ημέρα της Γυναίκας παύει να έχει τόσο πολιτική χροιά αλλά κυρίως κοινωνική, θα κλείσω με την ευχή η ημέρα αυτή να είναι αφορμή να εκφράζονται προς τις γυναίκες συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και συμπάθειας και εκείνες να τα απολαμβάνουν. Ας ευχηθούμε γενικότερα να συμμετέχουμε σε σχέσεις και καταστάσεις όπου η ισχύς ή η εξουσία θα χρησιμοποιούνται μόνο για να επιλύουν προβλήματα και να προάγουν την υγεία και την ευημερία σε όλους τους τομείς!

Με τιμή,
Βέργου Ιωάννα
Αντιδήμαρχος Δ. Σκύδρας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.