Δ.Έδεσσας

Μία μέρα με την Αντριάνα

195Προβολές

Μία μέρα με την Αντριάνα πέρασε ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Duoday: Τη Σκιά σου Σμιλεύω», που θεσμοθετήθηκε για να παρακολουθήσουν άτομα με αναπηρία την εργασιακή καθημερινότητα εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων.

Αρχικά ο δήμαρχος πραγματοποίησε σύντομη σύσκεψη με την Αντριάνα και συζήτησαν για την καθημερινότητά της στην Έδεσσα, το σχολείο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ενώ την ενημέρωσε και για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο από τον Δήμο Έδεσσας. Στη συνέχεια περπάτησαν μαζί στους δρόμους της πόλης και παρακολούθησαν τις προετοιμασίες για τον στολισμό των Χριστουγέννων, ενώ επισκέφθηκαν και το Κολυμβητήριο Έδεσσας, όπου πραγματοποιείται το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου.

Η έκπληξη για την Αντριάνα ήρθε όταν ο Δήμαρχος της χάρισε έναν λουλούδι και της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αφού σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Χρόνια Πολλά Αντριάνα!

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.