Πολιτική

Μαρία Ζωγράφου–Τσαντάκη

1kΠροβολές

Η αξιόπιστη πρόταση και γυναικεία φωνή της Νέας Δημοκρατίας για τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019

Ποια είναι

Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη αποτελεί γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με μεγάλη και σημαντική πολιτική διαδρομή, σε πολλούς διαφορετικούς χώρους στην Πέλλα και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ως εκπαιδευτικός, έχει διακριθεί για το έργο της, με πολλές εκπαιδευτικές καινοτομίες, στο πλαίσιο ενός σχολείου ανοικτών οριζόντων, σε επαφή με την τοπική κοινωνία και πολιτισμό. Μέσα από τη συμμετοχή της σε όργανα της Αυτοδιοίκησης, έχει εργαστεί με υπευθυνότητα και ρεαλισμό για την προώθηση δράσεων και λύσεων που εξασφαλίζουν την ισόρροπη ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Πέλλα. Για όσους τη γνωρίζουν, η σχέση της με τον πολιτισμό είναι μία σχέση ζωής.

 

Τι εκφράζει

Η Μαρία Ζωγράφου Τσαντάκη, εκφράζει τη σύγχρονη γυναικεία φωνή, την ποιότητα και τον πολιτισμό της Πέλλας. Με γνώσεις, ικανότητα και εντιμότητα μπορεί να προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πέλλας και να εκπροσωπήσει με αξιώσεις την Πέλλα σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να προωθήσει και να δώσει μία νέα, καλύτερη προοπτική στην Αγροτική Ανάπτυξη, στην Επιχειρηματικότητα, στον ποιοτικό Τουρισμό των 4 εποχών και στη διεκδίκηση όλων των σημαντικών υποδομών που χρειάζεται και δικαιούται η Πέλλα.

 

Γιατί να υποστηρίξω την υποψηφιότητά της

Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη αποτελεί την αξιόπιστη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το κοινοβούλιο, συνδυάζοντας την εμπειρία με τον δυναμισμό κι εκφράζοντας όλους τους πολίτες της Πέλλας. Είναι το πρόσωπο που χρειάζεται η τοπική κοινωνία, για την προβολή και προώθηση των ζητημάτων της Πέλλας, σε μία κυβέρνηση που έχει ως προγραμματικό στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη.

Πόσο έτοιμη είναι η Νέα Δημοκρατία για να κυβερνήσει;

Η Νέα Δημοκρατία μπαίνει στη μάχη των εκλογών μ’ ένα συγκεκριμένο πολιτικό πρόγραμμα και σχέδιο για την αναδιάταξη της Ελληνικής οικονομίας και την Ανάπτυξη, με ρεαλιστικές προγραμματικές θέσεις, εφικτές και άμεσα εφαρμόσιμες.

Υπάρχει ξεκάθαρος πολιτικός στόχος: προσέλκυση επενδύσεων και συγκεκριμένα μέτρα που θα δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα: εξορθολογισμός της φορολογίας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Ο ευρύτερος χώρος της Νέας Δημοκρατίας πλαισιώνεται από ανθρώπους με μόρφωση, παιδεία, διακρίσεις στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και εμπειρίες από καθημερινή τριβή με την πραγματική οικονομία και ζωή. Επομένως, το πρόγραμμα και το Αναπτυξιακό πλάνο της Νέας Δημοκρατίας που παρουσιάστηκε έγκαιρα, με υπευθυνότητα και διαφάνεια, έχει τις καλύτερες προοπτικές για επιτυχή υλοποίηση. Επίσης, αν δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο της χώρας από την πολυετή οικονομική κρίση που έχει εξαντλήσει τους Έλληνες.

Όπως αναλυτικά παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΝΔ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης,

πρόκειται για ένα συνεκτικό και κοστολογημένο Κυβερνητικό Πρόγραμμα «για μια καλύτερη Ζωή». Είναι το σχέδιό μας για «Ισχυρή Ανάπτυξη στην Αυτοδύναμη Ελλάδα» και κατανέμεται σε 16 πυλώνες που αφορούν

 • την επιχειρηματικότητα  με προσέλκυση επενδύσεων,
 • τη μείωση της φορολογίας, την αύξηση του εισοδήματος, νέες δουλειές, φορολογικά κίνητρα
 • τη στήριξη της μεσαίας τάξης και την απόκτηση ξανά την αξία της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα,
 • την προστασία της εργασίας και των εργατικών δικαιωμάτων,
 • τη στήριξη της οικογένειας,
 • την αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, την στήριξη των εθνικών υποδομών,
 • την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη,
 • τη αναβάθμιση των δημόσιων σχολείων και των πανεπιστημίων,
 • τη φύλαξη των συνόρων και την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού,
 • την ασφάλεια για όλους τους Έλληνες στα σπίτια και τις γειτονιές,
 • την ποιοτική δημόσια υγεία,
 • την αλληλεγγύη για όσους έχουν ανάγκη
 • την απόκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας στην Ευρώπη,
 • ένα κράτος σύγχρονο, αποτελεσματικό και φιλικό στον πολίτη.

«Μια ισχυρή εντολή μπορεί να μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και λογοδοσία. Η χώρα δεν θέλει άλλες περιπέτειες. Θέλει και μπορεί να πάει ενωμένη μπροστά! Το πρόγραμμά μας είναι ένα σχέδιο μέτρου, λογικής, αποτελέσματος.

Τώρα είναι η ώρα να υπογράψουν οι πολίτες αυτό το πρόγραμμα με την ψήφο τους».

#Ελλάδα_μπορούμε, γιατί
#Αξίζουμε_καλύτερα!

Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη

Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.