Αγορά

Μασούτης: Δωροεπιταγές σε ιδρύματα

405Προβολές

Δωρεάν δωροεπιταγές σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα σε όλη τη χώρα διέθεσε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., υλοποιώντας για ακόμα μία χρονιά μία από τις σταθερές εορταστικές ενέργειες κοινωνικής ευθύνης τηςεταιρίας.

Σε 367 παιδιά που φιλοξενούνται στις παιδικές δομές τουΑμαλίειου Οικοτροφείου Αθήνας, του Ελληνικού ΠαιδικούΧωριού Φίλυρου, του Ορφανοτροφείου Μέλισσα Θεσααλονίκης, των Παιδικών Χωριών SOS Αλεξανδρούποληςκαι Πλαγιαρίου, του Παπάφειου Θεσσαλονίκης, του ΣυλλόγουΑτόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλονίκης, του Χαμόγελουτου Παιδιού Καρέα, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Μοσχάτου, Περιστερίου και Φοίνικα προσφέρθηκε μια δωροεπιταγή αξίας 30€.

Κάθε παιδί μαζί με το συνοδό του από την 21.12.2022 έως και σήμερα, 16.01.2023, επισκέφθηκε ένα κατάστημα Μασούτη της επιλογής του και η διεύθυνση του κάθε μαγαζιού τού πρόσφερετην δωροεπιταγή για να ξεκινήσει τις αγορές του. Ιδωμένο σανένα βιωματικό παιχνίδι, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να διαχειριστούν τα ίδια την ελευθερία δράσης με τα δικά τους χρήματα, το κάθε παιδί εξαργύρωσε μόνο του τη δωροεπιταγή επιλέγοντας τις προσωπικές του γιορτινές αγορές και οι διάδρομοι των καταστημάτων Μασούτη «γέμισαν» παιδικά χαμόγελα!

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.