Δ.Πέλλας

Μείωση 50% στα δίδακτρα του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών κατά την διάρκεια της πανδημίας.

434Προβολές

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., τα δίδακτρα στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών μειώνονται κατά 50% κατά το διάστημα αναστολής της φυσικής λειτουργίας του ωδείου.

Ας σημειωθεί ότι η έγκαιρη προετοιμασία του Ωδείου με ενέργειες του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή, Ιωάννη Ανδρόνογλου και την αμέριστη στήριξη του Προέδρου και του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., είχε ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου, σε αυτές τις πρωτόγνωρες έκτακτες συνθήκες.

Σε απόφαση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., με την οποία επεκτείνεται η μέθοδος τηλεκπαίδευσης και σε άλλες δομές της, αναφέρονται, προς επίρρωση των παραπάνω, τα εξής:

Η άρτια προετοιμασία που έχει κάνει το Ωδείο για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που προκύπτουν από την πανδημία , εξασφαλίζει στους σπουδαστές, εκεί που πάντα είναι εφικτό, τη συνέχιση της διδασκαλίας με τη σύγχρονη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης με στόχο την ολοκλήρωση των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2020- 2021. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συμμετοχή στο τέλος της διδακτικής χρονιάς στις εξετάσεις.

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών μετασχηματίζεται με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή ποιοτικής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.