Κεντρική Μακεδονία

Μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών στις έκτακτες αιμοδοσίες της Π.Κ.Μ στην Πέλλα, τις Σέρρες και το Κιλκίς τον Απρίλιο

487Προβολές
Μεγάλη ήταν η προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου στις τέσσερις έκτακτες εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργάνωσε, κατά τον Απρίλιο του 2021, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας και των Αντιπεριφερειών Πέλλας, Σερρών και Κιλκίς σε συνεργασία με τα Γενικά Νοσοκομεία Πέλλας (Νοσοκομειακές Μονάδες Έδεσσας και Γιαννιτσών), Σερρών και Κιλκίς, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το «Όλοι μαζί μπορούμε».
Οι διοργανωτές και οι δεκάδες εθελοντές έχοντας επίγνωση της διαρκούς ανάγκης για αίμα, ιδιαίτερα με τις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας, κατάφεραν να κάνουν, για άλλη μία φορά, την αλληλεγγύη πράξη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Μήττας θέλει να συγχαρεί τους Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Πέλλας, της Π.Ε. Σερρών και της Π.Ε. Κιλκίς για την άψογη οργάνωση των αιμοδοσιών αλλά και όλους τους εθελοντές που προσήλθαν με προθυμία και έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους προς το συνάνθρωπο δίνοντας αίμα.
Λόγω των αυξημένων αναγκών σε αίμα, οι δράσεις των αιμοδοσιών θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.