Πολιτική

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Στάθη Καστερίδη στο Ονείρων Ζεύξη

304Προβολές

Μοναδική σε μέγεθος και παλμό, με άρωμα νίκης, η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ από τον υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Καστερίδη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο αίθουσες του κέντρου Ονείρων Ζεύξη ήταν κατάμεστες από νωρίς, με τον κόσμο να συνεχίζει να έρχεται, δημιουργώντας στην κυριολεξία συνωστισμό στον δρόμο από την οδό Εγνατίας μέχρι την περιοχή του Λουδία. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της Τροχαίας Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον διοικητή της υπηρεσίας, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Ο κ. Καστερίδης τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε από τον κόσμο να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, εφόσον ήταν η μέρα γενεθλίων της Ιφιγένειας Μήτσκαπου χάθηκε στο δυστύχημα τον Τεμπών, επισημαίνοντας πως αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί…

Στη συνέχεια ο Στάθης Καστερίδης παρουσίασε τις 6 σημαντικές ενότητες του προγράμματος για την πορεία και τα έργα που πρέπει να γίνουν στον δήμο Πέλλας επικεντρώνοντας τις προτάσεις σε Πολιτισμό και Αθλητισμό, Παιδεία και Διοίκηση, Έργα Υποδομών και Περιβάλλον με στόχο πάντα την αναπτυξιακή πορεία του μεγαλύτερου και ιστορικότερου δήμου στο νομό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για την ανάγκη του δήμου να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει και για τα έργα που πρέπει να γίνουν με στόχο την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Αναφέρθηκε στον ρόλο της αυτοδιοίκησης στην εκπαίδευση και στην υγεία επισημαίνοντας την προσπάθεια που θα δώσει η νέα δημοτική αρχή για την ασφάλεια των πολιτών και στην παροχή πρωτοβάθμιας υγείας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης και μέσα σε νικηφόρο κλίμα παρουσιάστηκαν οι 313 δημοτικοί και τοπικοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Στόχος η πορεία προς τις εκλογές, μέσα από καθημερινές επαφές και συζήτηση με τους κατοίκους όλων των κοινοτήτων. Για να γίνει η Πέλλα ένας πραγματικά Δήμος για όλους…

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.