Ελλάδα

Με αυξημένη χρήση mobiledata και οι φετινές γιορτές

1kΠροβολές

Το Facebook νούμερο #1 υπηρεσία Σε ορεινούς προορισμούς η μεγαλύτερη αύξηση του όγκου δεδομένων

 Σημαντική  αύξηση σημείωσε και φέτος η κίνηση δεδομένων στο  Δίκτυο 4G και 4G+ της WIND τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι συνδρομητές WIND αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματα του δικτύου και εκτόξευσαν την επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου.

Πιο συγκεκριμένα, τo διάστημα από 23/12/2018  – 1/1/2019 η κίνηση του Δικτύου 4G/4G+  της WIND σημείωσε αύξηση της τάξεως του 80%. Ο όγκος δεδομένων άγγιξε τα 800 ΤΒ σημειώνοντας αύξηση 50%  σε σχέση με πέρσι. Ειδικότερα την ημέρα της Πρωτοχρονιάςο όγκος δεδομένων την πρώτη μέρα του χρόνου ξεπέρασε τα 85 ΤΒ  ενώ σημείωσε αύξηση της τάξης του 50% σε σχέση με πέρσι.

Οι νομοί που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση όγκου δεδομένων ήταν ο νομός Ευρυτανίας(>400%), Ημαθίας (>200%), Γρεβενών (>200%) και Τρικάλων(>100%).

Απόλυτος κυρίαρχος στη χρήση MobileDataαναδείχθηκε το Facebook το οποίο αποτέλεσε το 30% της συνολικήςκίνησηςdata. Ακολούθησε τοYouTubeμε 23%. Οι γιορτινές ημέρες καταγράφηκαν βεβαίως και στο Instagram που ήρθε στην 3η  θέση ενώ λιγότερη κίνηση είχαν το Twitter και το Νetflix.

Το δίκτυο 4G/4G+της WIND ανταποκρίνεται απόλυτα στην εκρηκτική αύξηση της ζήτησης στην εορταστική περίοδο με το εξειδικευμένο προσωπικό να παρακολουθεί σε 24ωρη βάση το ενιαίο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μέσα από τα συστήματα του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.