Δ. Νάουσας

Με νέο πολυλειτουργικό όχημα UNIMOG ενισχύθηκε ο στόλος των μηχανημάτων του Δήμου Νάουσας

357Προβολές

Με ένα νέο σύγχρονο πολυμορφικό – πολυλειτουργικό όχημα UNIMOG ενισχύθηκε ο στόλος των μηχανημάτων του Δήμου Νάουσας ενδυναμώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό του στον τομέα περιβάλλοντος και καθαριότητας.

 

Η προμήθεια του νέου οχήματος (που φέρει υδραυλικό επεκτεινόμενο βραχίονα με μία κεφαλή κλαδέματος και μία κεφαλή χορτοκοπής)  έγινε με σύμβαση ύψους 319.174 ευρώ και φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

 

Ήδη αυτές τις ημέρες το νέο σύγχρονο πολυμορφικό μηχάνημα χρησιμοποιείται από τα αρμόδια συνεργεία του δήμου για την χορτοκοπή και το κλάδεμα δέντρων στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας,  με την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εργασίες στις Τοπικές Κοινότητες

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.