Αθλητικά

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

197Προβολές

Με νίκη συνέχισε της αγωνιστικές του υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» για το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας το Σάββατο 19/11/2022 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών την αντίστοιχη ομάδα της Γουμένισσας με σκορ 66-39.

Η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε από το πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας καλά σε επίθεση και άμυνα, δημιουργώντας έτσι μια διαφορά η οποία την έφερε μπροστά στο τέλος του δεκαλέπτου με σκορ 19-11.

Ιδιά ήταν η εικόνα και στην συνέχεια του παιχνιδιού για τα υπόλοιπα   τρία δεκάλεπτα με τις δυο ομάδες να δοκιμάζουν αγωνιστικά διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση, φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 63-39.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

 

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Ήταν ένα παιχνίδι που δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα αγωνιστικά, δίνοντας μεγαλύτερη συμμετοχή σε παίκτες που θέλουμε να είναι πιο έτοιμη για να μας βοηθήσουν περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος μας.  

 Θα ήθελα δώσω συγχαρητήριά στην ομάδα της Γουμένισσας για την πολύ όμορφη προσπάθεια που κάνει φέτος ενισχύοντας όλα τα τμήμα της από ανδρικό μέχρι και ακαδημίες.»

 

Τα δεκάλεπτα: Α:19-11 Β:33-18 Γ:47-25 Δ:66-39

 

Διαιτητές: Καραμανλής,  Γκαντίδης

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κασιμίδης Γ. – Κυριαζής Δ.) Κουτσουράς Σ. 6π, Αλατζίδης Ε., Μωυσίδης Η. 3π., Στόϊτσης 13, Βένος Μ. 2π, Παπαμανώλης Π. 9π. Ακονίδης Γ. 1π, Παπαδόπουλος Γ. 4π, Παπαδόπουλος Κ. 24π, Ποζουκίδης Π. 2π, Τσιτερίδης Α. 2π, Καραμπεντής Ι. 2π

 

«Α.ο.κ. Γουμένισσας»: (Μπάρμπας Κ.)Κώστας Χ. 7π, Τζάκος Γ. 2π, ΠαμπουχίδηςΓ 3π, Γέγας Δ., Καρακόλης Ε. 15π, Ζαχαριάδης Ζ. 4π, Τουλούπης Κ. 4π, Γιόντσης Κ. 4π.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.