Δ. Αλεξάνδρειας

Με πορτοκαλί χρώμα θα φωταγωγηθεί συμβολικά το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Αλεξάνδρειας απόψε Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, λόγω της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

267Προβολές

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με μια συμβολική κίνηση ενώνουν τις φωνές όλων των δημοτών με τις φωνές όλου του κόσμου που λένε “Όχι στη βία”.

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου 2021 η πρόσοψη του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Αλεξάνδρειας θα φωταγωγηθεί με πορτοκαλί χρώμα, ως υπενθύμιση του διαρκούς αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών.

Στόχος της συμβολικής αυτής κίνησης είναι ευαισθητοποίηση όλων, η στήριξη των θυμάτων αλλά και η παρότρυνση για συμμετοχή στον διαρκή αγώνα για την καταπολέμηση και εξάλειψη της έμφυλης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.