Δ.Πέλλας

Νέα υπογραφή σύμβασης κατασκευής έργου στο Δ. Πέλλας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
743Προβολές

«Όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες εκτελούνται με αμείωτο ρυθμό από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Πέλλας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. Ένα από τα έργα αυτά είναι και η «Αποκατάσταση τεχνικού γεφύρωσης επί του ρέματος Πλατανόρεμα στην Κοινότητα Δυτικού».  Στις προτεραιότητές μας είναι και η αποκατάσταση της γέφυρας στο ιδιαίτερου φυσικού κάλους πλατανόρεμα στο Δυτικό. Παρεμβαίνουμε συνολικά, στη γέφυρα, στους πτερυγότοιχους και στο δρόμο σε λιγότερο από 15 χρόνια από την κατασκευή της, λόγω  λανθασμένης αρχικής εκτίμησης της πλημμυρικής  παροχής του ρέματος, με αποτέλεσμα την πρόκληση βλαβών που απείλησαν την κατασκευαστική της ευστάθεια», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Η σύμβαση υπογράφηκε την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 μεταξύ του  δήμαρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου και της εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας κας Παντζαρτζίδου Ελισάβετ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείου Εσωτερικών « Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β΄ βαθμού της χώρας». Ο προϋπολογισμός του είναι 145.334,11 ευρώ και η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί  εντός έξι μηνών (6) από την υπογραφή της σύμβασης.

Γιαννιτσά 22/04/2020 

Γραφείο Τύπου Δ. Πέλλας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.