Υγεία

Νοσοκομείο Γιαννιτσών

833Προβολές

Γιάννης Σηφάκης:  Έκτακτη επιχορήγηση στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών 350.000,00 €  για προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού μετά από συνεργασία του βουλευτή με τον Αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη

Η έκτακτη επιχορήγηση αφορά την προμήθεια:

  1. Πύργου Λαπαροσκόπησης για τις ανάγκες του χειρουργείων αξίας 100.000,00 €
  2. Ψηφιακού μαστογράφου για το ακτινολογικό εργαστήριο αξίας 150.000,00 €
  3. Υπερηχοτομογράφο για την μαιευτική κλινική αξίας 50.000,00 €
  4. Υπερηχοτομογράφο για την Μ.Ε.Θ. αξίας 50.000,00 €

Η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει την δημόσια υγεία στην Πέλλα.

Μετά την προμήθεια των δύο αξονικών τομογράφων στα Νοσοκομεία Έδεσσας ( λειτουργεί επί ένα έτος) και Γιαννιτσών ( εγκαθίσταται πιθανά και μέχρι τέλος του μήνα ή στις αρχές του Ιουνίου), την νέα σύγχρονη μονάδα τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα, 10 νέων μηχανημάτων του τεχνητού νεφρού , την αναδιοργάνωση και επέκταση των επειγόντων (ΤΕΠ) στην Έδεσσα, την προμήθεια σημαντικού ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού από το Π.Δ.Ε. και από τα ανταποδοτικά της SIEMENS, την ριζική ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αριδαίας,  τώρα συνεχίζει με έκτακτη χρηματοδότηση για την προμήθεια μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ο βουλευτής ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη που στηρίζει συνεχώς το Νοσοκομείο Πέλλας και τα Κέντρα Υγείας της Π. Ε. Πέλλας.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.