Πολιτική

Οδικό τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα

744Προβολές

Διονύσης Σταμενίτης: Άμεσα οι ενέργειες για την ολοκλήρωση της μελέτης για το οδικό τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα.

Επιστολή Σταμενίτη προς των Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών για την ολοκλήρωση της μελέτης για το οδικό τμήμα «Μαυροβούνι-Έδεσσα».

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Καραμανλή και προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη, ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στην έγκριση των 3 τελευταίων συμβάσεων που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της μελέτης του οδικού τμήματος Μαυροβούνι – Έδεσσα του δρόμου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά -΄Εδεσσα».

Συγκεκριμένα ο κύριος Σταμενίτης αναφέρει στην επιστολή του: «…θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σύμφωνα με την Διεύθυνση Οδικών Υποδομών έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες προεργασίες προκειμένου να προχωρήσουν οι 3 εναπομένουσες συμβάσεις ώστε να ολοκληρωθεί και να κλείσει η μελέτη για το οδικό τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα του δρόμου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» και το έργο να καταστεί ώριμο μελετητικά για το κομμάτι αυτό». Συνεχίζει μάλιστα υπογραμμίζοντας ότι: «Δεδομένου ότι τα απαιτούμενα χρήματα (500.000 ευρώ) υπάρχουν και είναι δεσμευμένα στον ενάριθμο του έργου από το 2014, με ενέργειες της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κρίνω αναγκαίο να σας ζητήσω να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έγκριση από πλευράς σας και στην άμεση έναρξη εκπόνησης των υπολοίπων των μελετών. Η μηδενική οικονομική επιβάρυνση για τον κρατικό προϋπολογισμό, μιας και τα χρήματα υπάρχουν, αίρει τυχόν εμπόδια και μας δίνει τη δυνατότητα άμεσης έγκρισης των διαδικασιών».

Στα πλαίσια της συνολικής παρακολούθησης του έργου ο Βουλευτής έχει ζητήσει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον Υπουργό κ. Καραμανλή προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης του έργου και να θέσει εκ νέου το αίτημα για την έγκριση των συμβάσεων που αφορούν στην ολοκλήρωση της μελέτης για το τμήμα «Μαυροβούνι – Έδεσσα».

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.