Δ.Έδεσσας

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020-2021

989Προβολές

Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας σας ενημερώνει ότι η πρότασή του προς την Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης για τις νέες ειδικότητες που επιθυμεί να λειτουργήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 έχει ως εξής:

  1. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
  2. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
  6. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  7. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
  8. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Κατά το πρόσφατο παρελθόν το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας έχει λειτουργήσει με μεγάλη επιτυχία και υψηλά ποσοστά απορρόφησης των αποφοίτων στην αγορά εργασίας τις επτά (7) πρώτες ειδικότητες, ενώ εντάσσει φέτος για πρώτη φορά την καινοτόμο ειδικότητα του “ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ” μέσω της οποίας μπορούν οι απόφοιτοι να απασχοληθούν σε τμήματα και διευθύνσεις διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, των μονάδων του ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα Υγείας όπως: Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, Πολυιατρεία, Διαγνωστικά Κέντρα, Κέντρα Αποκατάστασης, Γραφεία ΕΦΚΑ κλπ.

Όσοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν ή να διδάξουν σε αυτές, μπορούν να ενημερωθούν από τους αναλυτικούς Οδηγούς Σπουδών (Syllabus) που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://1drv.ms/u/s!Aj9WkaKX790Fg1K5lDVTRKqablZ6?e=VIVHy4

Η φοίτηση στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ μέρος της εργαστηριακής κατάρτισης θα λάβει χώρα σε επαγγελματικούς χώρους εκτός του ΙΕΚ, σε συνεργαζόμενους φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα όπως: Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Φυσικοθεραπευτήρια, Γυμναστήρια, Μονάδες Υγείας κ.α.

Σημειώνεται πως οι εγγραφές οι οποίες είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικές θα ανακοινωθούν άμεσα από το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στο Web (http://www.iekedessas.gr/) και στο Facebook (https://www.facebook.com/diekedessas) μόλις ορίσει το Υπουργείο Παιδείας επίσημα την έναρξή τους. Μέχρι τότε (προαιρετικά) όσοι επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και Ειδικότητα προτίμησης) στο emai: giekedes@sch.gr ώστε να ειδοποιηθούν άμεσα για την έναρξη των εγγραφών. Υπενθυμίζεται πως το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 16 Αυγούστου, ενώ από την Δευτέρα 17 Αυγούστου θα λειτουργεί σε πρωινό ωράριο 9:00-14:00 (τηλ. 2381022282).

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.