Δ.Έδεσσας

Ολοκλήρωση Α΄ φάσης της κατασκευής νέου γηπέδου Έδεσσας

418Προβολές

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της κατασκευής του καινούριου γηπέδου της Έδεσσας, που περιλάμβανε εκτεταμένες χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα συγκράτησης πρανών και κατασκευής γέφυρας πρόσβασης, καθώς και ασφαλτικά στην πρόσβαση και τον αθλητικό χώρο του στίβου.

Το έργο θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση χλοοτάπητα για το ποδόσφαιρο και ταρτάν για τον στίβο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν χρηματοδοτήσεις για την κατασκευή των κερκίδων, των βοηθητικών χώρων και του χώρου στάθμευσης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:

«Υλοποιούμε ένα όνειρο δεκαετιών για την Έδεσσα. Το καινούριο γήπεδο της Έδεσσας, θα είναι αντάξιο της αθλητικής ιστορίας της πόλης και θα αποτελέσει τον πυρήνα του Αθλητικού Κέντρου που θα είναι πρότυπο και εντυπωσιακό.

Παράλληλα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως τον χώρο του σημερινού γηπέδου και αφενός να ενοποιήσουμε το εμπορικό με το ιστορικό – τουριστικό κέντρο της πόλης και αφετέρου να δημιουργήσουμε υποδομές για την πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλης».

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.