Δ. Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας συγκεντρώνει είδη για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

571Προβολές

Ο Δήμος Σκύδρας, ανταποκρινόμενος στην πρόσφατη έκκληση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού για στήριξη και βοήθεια, ενόψει των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς, διοργανώνει μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας αντίστοιχη δράση συγκέντρωσης ειδών υγιεινής – καθαριότητας και μικροσυσκευών προκειμένου να συμβάλλει στην κάλυψη  αναγκών  του Ελληνικού Παιδικού Χωριού που εδρεύει στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί όπως παρακάτω:

  • Σημεία συλλογής: 1.Δημαρχείο Σκύδρας και 2. Κατάστημα Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας (Καλή).
  • Ημερομηνίες: από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 έως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, συμπεριλαμβανομένου του σαββατοκύριακου.
  • Ώρες: από 09:00΄έως17:00΄.

Για κάθε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη τηλ.:2381351804, κιν.6980414242, και την προϊσταμένη του τμήματος Εύχαρη Γραμματοπούλου, τηλ.2381351876.

Καλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας να προσφέρουν ό,τι θέλουν και μπορούν  από τα παραπάνω είδη αποδεικνύοντας έμπρακτα και για μια ακόμη φορά τα αισθήματα αγάπης κι αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.