Κεντρική Μακεδονία

Ο Στάθης Φουντουκίδης συναντήθηκε με φίλους

949Προβολές

Από τις 8:00 ως τις 11:30 χθες βράδυ μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο  επικοινώνησε και συναντήθηκε  με φίλους ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στάθης Φουντουκίδης. Με φιλική διάθεση, κάθισε ξεχωριστά με καθεμία και καθέναν και είχε την ευκαιρία με γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις.

Ο κ. Φουντουκίδης άκουσε με προσοχή την καθεμία και τον καθένα. Έγινε αποδέκτης μηνυμάτων αγάπης και  αμέριστης στήριξης στο πρόσωπό του από ανθρώπους κάθε ηλικίας  που ήρθαν,  του έσφιξαν το χέρι και τον επαίνεσαν  για τον ήρεμο, τίμιο και καθαρό χαρακτήρα του.  Τον συνεχάρησαν για τον προεκλογικό του αγώνα που εισάγει νέο ήθος και σέβεται πρώτα τον πολίτη – ψηφοφόρο. Ιδιαιτέρως,  οι νέοι έδειξαν ενθουσιασμό  για τον Στάθη που είναι ένας από αυτούς και βιώνουν την ίδια πραγματικότητα που χρειάζεται,  επιτακτικά, αλλαγή.

Ο κόσμος της Πέλλας έχει ανάγκη την  αλλαγή στην  εξουσία.  Έχει ανάγκη από ειλικρινή και καθαρό,  πολιτικό λόγο και όχι από υποσχεσιολογίες και μονόλογο  χωρίς ουσία.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.