Π.Ε.Πέλλας

Πέλλα «Μια Περιφέρεια, πολλές ομορφιές»

1.1kΠροβολές

Έκθεση ζωγραφικής «Μια Περιφέρεια, πολλές ομορφιές»,

 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Πέλλα

Εγκαίνια: Παρασκευή 05 Απριλίου, ώρα 19:30, αίθ. Παρθεναγωγείου – Έδεσσα

Σε μία υψηλού επιπέδου έκθεση ζωγραφικής με έργα του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας σας προσκαλεί η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η έκθεση, που πραγματοποιεί περιοδεία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχει ως στόχο να παρουσιάσει το έργο και την προσπάθεια του Συλλόγου Ζωγράφων που αναδεικνύεται μέσα από καλαίσθητες απεικονίσεις, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας μας.

“Η προσπάθεια μύησης στη ζωγραφική και γενικότερα στον πολιτισμό είναι διαρκής και αέναη και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει δράσεις και επιδιώκει συνεργασίες που θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να εντείνουν την επαφή τους με την τέχνη. Έτσι, μπορούν να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν σε μία έκθεση ζωγραφικής. Η Πέλλα είναι μια περιοχή με σπουδαίο πολιτισμό και πλούσια παράδοση και είμαι σίγουρη ότι θα ‘αγκαλιάσει’ και αυτή την πρωτοβουλία. Σας προσκαλώ να τιμήσετε κυρίως, τους δημιουργούς των έργων τέχνης με την παρουσία σας” ανέφερε στο κάλεσμα της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η έκθεση υποστηρίζεται από το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 12 Απριλίου, ενώ οι ώρες λειτουργίας καθορίζονται ως εξής: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30, Σάββατο – Κυριακή, 11:00 – 14:00.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.