Αγροτικά

Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού στη Θεσσαλονίκη

1.1kΠροβολές

Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού με τίτλο ‘Το Ρύζι είναι η Ζωή μας’ (Rice is our Life), προγραμματίζεται για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65) στη Θεσσαλονίκη.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν οι εξελίξεις – προκλήσεις στην καλλιέργεια του ρυζιού, οι τρόποι ανάδειξης και οι προοπτικές του. Στόχος του συνεδρίου είναι να δημιουργήσει μια βάση ισχυρών συνεργατικών δεσμών, από τους οποίους θα προκύψουν ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέλη και ειδικότερα στο ελληνικό ρύζι.

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 8:30πμ και το πέρας προσέλευσης είναι στις 9:00πμ.

Θα  απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αραχωβίτης Σταύρος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστας Απόστολος.

Θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, διακεκριμένοι εκπρόσωποι από ευρωπαϊκούς φορείς, την ENTE RISI – Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον FERM – Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών  Ορυζόμυλων και τον AIRI – Σύνδεσμο Ορυζόμυλων Ιταλίας καθώς και εκπρόσωποι από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, την Εταιρική Αγροτική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης και άλλους Γεωργικούς Συνεταιρισμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.