Δ.Έδεσσας

Παράταση ισχύος  αδειών οδήγησης

780Προβολές

Παράταση ισχύος  αδειών οδήγησης και λοιπές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της λήψης έκτακτων μέτρων λόγω του COVID-19

Τα ΚΕΠ Δήμου Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους πολίτες ότι ενόψει του SARS-CoV-2”  και με γνώμονα τη διασφάλιση της

  • αποφυγής συνωστισμού στις Υπηρεσίες Μεταφορών & Επικοινωνιών ανά την επικράτεια για την προστασία των υπαλλήλων και των πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και γενικότερα την προστασία της δημόσιας υγείας και
  • εξυπηρέτησης των πολιτών δεδομένων και των δυσχερειών και περιορισμών που έχει επισύρει η λήψη μέτρων για τον COVID-19

εφαρμόζονται τα ακόλουθα:

Παρατείνεται αυτοδίκαια:

  • έως και την 31η Ιουλίου 2020 η ισχύς των αδειών οδήγησης και των Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) με ημερομηνία λήξης που βρίσκεται εντός του χρονικού διαστήματος από την 1η Ιανουαρίου 2020 έως την 31η Ιουλίου 2020.
  • έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2020 η ισχύς των αδειών οδήγησης με ημερομηνία λήξης που βρίσκεται εντός του χρονικού διαστήματος από την 1η Ιανουαρίου 2020 έως την 30 Σεπτεμβρίου 2020 των κατόχων άνω των εξήντα πέντε (65) ετών και των κατόχων με χρονικό περιορισμό της άδειας οδήγησης για λόγους υγείας. Εξαιρούνται οι άδειες των κατηγοριών C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D & DE των κατόχων αυτών, για τις οποίες ισχύει η καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2020.

Η ως άνω παράταση ισχύος χορηγείται για οδήγηση αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στα :

 

ΚΕΠ Έδεσσας καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ  07:30 πμ έως 15:00μμ.

ΚΕΠ Άρνισσας καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ  07:30 πμ έως 15:00μμ.

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΕΠ

ΘΩΜΑΣ ΚΙΤΚΑΣ

ΠΕ Δ.Υ.Π

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.