Δ. ΝάουσαςΕιδήσεις

Παράταση υποβολής αιτήσεων

227Προβολές

Μέχρι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για την διάθεση υπολειμμάτων υλοτομιών σε δημότες

Μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την διάθεση των ξερών, κατακείμενων δένδρων και υπολειμμάτων υλοτομιών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση skodra@naoussa.gr

Επισημαίνεται ότι η διάθεση των υπολειμμάτων των υλοτομιών από το δημοτικό δάσος Νάουσας θα διατεθεί σύμφωνα με μοριοδότηση (εισοδηματικά κριτήρια, προστατευμένα τέκνα, άνεργοι κλπ).

Επισημαίνεται ότι εξαιρούνται οι δημότες που έλαβαν μερίδα ξυλείας από την προηγούμενη διαδικασία διάθεσης καυσοξύλων από το δημοτικό δάσος Νάουσας.

Επίσης, εξαιρούνται τα μέλη δασικών συνεταιρισμών, καθώς και οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών δασών και οι κάτοικοι τοπικών κοινοτήτων που λαμβάνουν μερίδα συνιδιόκτητου δάσους.

Επειδή τα καυσόξυλα αυτά προορίζονται αποκλειστικά για την κάλυψη ατομικών αναγκών, απαγορεύεται η διάθεσή τους σε τρίτους ή στο εμπόριο. Για το σκοπό αυτό η Δασική Υπηρεσία του Δήμου θα ενεργεί σχετικούς έλεγχους και οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά, αλλά και με διοικητικό πρόστιμο.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: α) αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, β) φωτοτυπία ταυτότητας, γ) εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης φορολογικού έτους 2021, δ) βεβαίωση ανεργίας.

Διευκρινίσεις για την μοριοδότηση των δικαιούχων και την διαδικασία αναφέρονται αναλυτικά στον ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο  naoussa.gr

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.