Δ.Έδεσσας

Παρουσίαση της Edessa City Card στην έκθεση Philoxenia

352Προβολές

O Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν στην έκθεση Philoxenia (περ. 15, stand 9). Στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχής παρουσιάζουν την Κάρτα Πόλης της Έδεσσας (Edessa City Card) σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο κεντρικό Open Stage της έκθεσης Philoxenia (Περ. 13-15), το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 5:00 μ.μ.

H Κάρτα Πόλης της Έδεσσας αποτελεί καινοτομία για τον Ελλαδικό χώρο και έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των τουριστικών υποδομών και δυνατοτήτων της πόλης, αλλά και την ικανοποίηση των επισκεπτών μας, που καλούνται να επιμηκύνουν τον χρόνο παραμονής τους στην Έδεσσα. Ουσιαστικά, η Edessa City Card αξιοποιεί όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο τουριστικό προϊόν της πόλης της Έδεσσας τα τελευταία χρόνια και παρέχει στους επισκέπτες πληροφόρηση και προνόμια για να γνωρίσουν την πόλη, την ιστορία, τα μνημεία και τους ανθρώπους της.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.