Κεντρική Μακεδονία

ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

992Προβολές

ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

«Η νέα γενιά θέλει εμπειρία στην διοίκηση και συμμετοχή στις αποφάσεις» δήλωσε ο υπ. δήμαρχος Στάθης Καστερίδης

Με αέρα νίκης για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία στα Γιαννιτσά, από τον υποψήφιο δήμαρχο Πέλλας Στάθη Καστερίδη, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η δεύτερη κατά σειρά ομιλία στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων ξεκίνησε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου, στην πλατεία ΕΠΟΝ στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Ο υπ. δήμαρχος πριν ξεκινήσει την ομιλία του συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους πολίτες από κάθε περιοχή του δήμου Πέλλας που παραβρέθηκαν εκεί, καθώς και με τους υποψηφίους του, οι οποίοι και παρουσιάστηκαν ονομαστικά στο τέλος της προεκλογικής εκδήλωσης.

Ο υπ. δήμαρχος Πέλλας μίλησε με σκληρή γλώσσα για την σημερινή δημοτική αρχή χαρακτηρίζοντάς την απούσα από τα δρώμενα του τόπου και από την καθημερινότητα των δημοτών που βιώνουν την διοίκηση μιας κλειστής παρέας ανθρώπων τα τελευταία 9 χρόνια. «Μιας παρέας που λειτουργεί επιλεκτικά» επεσήμανε ο κ. Καστερίδης «και ενδιαφέρετε μόνο για την παραμονή στην εξουσία».

Στην ομιλία του ο υπ. δήμαρχος Πέλλας τόνισε την σημασία της σωστής επιλογής ψήφου σε αυτές τις εκλογές και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «βρισκόμαστε στο 2019, μια εποχή με τεράστιες διαρθρωτικές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση σε σχέση με το παρελθόν. Όλοι σας γνωρίζετε ότι για πολλά χρόνια έχω βιώσει την διοίκηση του Δήμου και έχω διαχειριστεί πλήθος αυτοδιοικητικών ζητημάτων με επιτυχία. Ο Δήμος Πέλλας  τα τελευταία χρόνια πλήρωσε και πληρώνει ακριβά την κυριαρχία του «εγώ» και της κλειστής παρέας στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Το γεγονός αυτό είναι η κύρια αιτία για τα δεινά, τη μιζέρια και τον διασυρμό που υπέστη ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια και ο κυριότερος λόγος που ο σημερινός Δήμαρχος έμεινε μόνος του με τους εκλεκτούς της παρέας του. Μια παρέα που μετέτρεψε το αυτοδιοικητικό αξίωμα σε παράπλευρο επάγγελμα και έμμισθη οικονομική απολαβή».

Ο υπ. δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης αναφέρθηκε όμως αναλυτικά και στο ποιες είναι οι προτάσεις του συνδυασμού του για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου. Ο κ. Καστερίδης τόνισε την ανάγκη πλήρους αναβάθμισης των Τοπικών Συμβουλίων και των Προέδρων τους και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των εκπροσώπων των χωριών για την ουσιαστική ισόρροπη ανάπτυξη της υπαίθρου. Στην διάρκεια της ομιλίας του μίλησε για τη «λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης Αγροτών και Κτηνοτρόφων με εξειδικευμένους υπαλλήλους και την λειτουργία Τουριστικού Γραφείου στην Πέλλα. Ο συνδυασμός μας πορεύεται και θα συνεχίσει να πορεύεται ως Δημοτική Αρχή με σοβαρότητα και μελετημένες κινήσεις και για άλλα αναπτυξιακά έργα, όπως το Ινστιτούτο Κτηνοτροφίας στην Παραλίμνη, την δημιουργία βιοκλιματικού κολυμβητηρίου, την διαχείριση των κλειστών δημοτικών κτιρίων, την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου για το πόσιμο νερό, την δημιουργία αποχετευτικού δικτύου σε όλο το δήμο και την υποστήριξη του προαστιακού σιδηρόδρομου. Είναι, αυτονόητο» τόνισε ο κ. Καστερίδης  «ότι πρέπει να κάνουν τον δημόσιο απολογισμό της θητείας τους, δημοσιεύοντας τα δεδομένα για να γνωρίζει, ο πολίτης πόσα χρήματα διαχειρίστηκαν, σε ποιες δράσεις τα ξόδεψαν, σε ποιους ανέθεσαν τα έργα και πόσα χρήματα εισέπραξε ο κάθε προμηθευτής».

«Η νέα γενιά θέλει την εμπειρία στην διοίκηση» δήλωσε ο υπ. δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης και «την δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου που αγαπά τον Άνθρωπο και τις άμεσες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Θέλει έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Με το βλέμμα στο μέλλον».

Η κεντρική ομιλία στα Γιαννιτσά ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα και με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Οι προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Καστερίδη ολοκληρώνονται την Πέμπτη με παρουσίαση στην Δ.Ε. Κύρρου και την Παρασκευή στην Κρύα Βρύση και στους Γαλατάδες.

 

 

Από το γραφείο τύπου

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.