Δ. Σκύδρας

Περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece!

1.1kΠροβολές

Η μεγάλη, πλέον, οικογένεια της περιβαλλοντικής, εθελοντικής δράσης «Let’s do it Greece», στην οποία ανήκει και ο Δήμος Σκύδρας, συγκεντρώνεται και φέτος την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Την ημέρα αυτή, με την προτροπή και την ενθάρρυνση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» συμμετέχουμε  στη μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική σύμπραξη για να γίνει η χώρα και ο τόπος μας πιο καθαρός, πιο όμορφος, πιο ελκυστικός.

Ως Δήμος Σκύδρας με τη συνεργασία των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων μας συμμετέχουμε και ταυτόχρονα προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην υλοποίηση της εθελοντικής αυτής δράσης.

Τόπος συγκέντρωσης και συντονισμού ορίστηκε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Σκύδρας, όπου την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 κι ώρα 11:00’ προγραμματίζονται ανάλογες παρεμβάσεις καθαρισμού.

Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιος είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Θεοδοσίου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980414444.

Ας επιβεβαιώσουμε, λοιπόν, έμπρακτα, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και το σεβασμό μας για το περιβάλλον. «Let’s do it Greece! Let’s do it Skydra!».

                                                                                      

                                                                                                          Με εκτίμηση

                                                                                                   Κατερίνα Ιγνατιάδου

                                                                                                   Δήμαρχος Σκύδρας         

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.