Δ.Έδεσσας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
989Προβολές

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΒΑΣΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ»

Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΒΑΣΣΗΣ» με προϋπολογισμό 29736,56 ευρώ (με ΦΠΑ 24%).

Το έργο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και αφορά μόνο τις εργατικές δαπάνες των εργασιών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή σφραγισμένων φακέλων δικαιολογητικών και οικονομικής προσφοράς των ενδιαφερόμενων στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας που εδρεύει επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 4 στην Έδεσσα.

Η καταλυτική ημερομηνία υποβολής φακέλων είναι η Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Το τεύχος της διακήρυξης και του προϋπολογισμού θα είναι διαθέσιμό για παραλαβή στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας από την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Είναι δυνατή η αποστολή του τεύχους ταχυδρομικά μόνο με την εντολή του παραλαβόντος σε ταχυδρομική εταιρία για την παραλαβή και συσκευασία αυτού και με χρέωση του εντολέα. Η παραλαβή των τευχών δύναται να επιτευχθεί μόνο πρωινές ώρες από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.