Πολιτική

Πληρωμή από τον ΕΛΓΑ πριν το Πάσχα

734Προβολές

Με σημερινή του απόφαση το ΔΣ του ΕΛΓΑ γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει στην καταβολή ακόμη μιας δόσης αποζημιώσεων, για όλες τις νέες εκθέσεις εκτιμήσεων, οι οποίες θα έχουν εκκαθαριστεί.

Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του αγροτικού κόσμου του Νομού Πέλλας καθώς θα δοθεί η δυνατότητα να πληρωθούν και οι παραγωγοί των χωριών που δεν βρίσκονται στη λίστα πληρωμών της 01/04/2020.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, ο οποίος σε χθεσινή του  ανακοίνωση (https://stamenitis.gr/deuterh-plhrwmh/), μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του Οργανισμού, δήλωσε: «Η απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ για πραγματοποίηση δεύτερης πληρωμής στα μέσα του Απριλίου, δηλαδή πριν από το Πάσχα, είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Είναι γνωστό ότι η περσινή χρονιά υπήρξε καταστροφική για τους παραγωγούς του Νομού Πέλλας, με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια εισοδήματος, γεγονός που δημιούργησε προβλήματα τόσο στον οικογενειακό προϋπολογισμό των παραγωγών όσο και στη δυνατότητα τους να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο. Υπάρχουν σαφώςκαι άλλα ζητήματα που χρήζουν λύσης. Όλοι μαζί, οι Βουλευτές, οι φορείς εκπροσώπησης, το Υπουργείο και η Διοίκηση του ΕΛΓΑ θα συνεχίσουμε τη συνεργασία προκειμένου ο οργανισμός να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες ανάγκες του αγροτικού τομέα και με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.