Π.Ε.Πέλλας

Διενέργεια RAPID-TESTS στα στελέχη της Π.Ε.Πέλλας

422Προβολές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

Δελτίο Τύπου

                                                                                                Έδεσσα, 13/11/2020

 

Διαγνωστικά Τεστ με άμεση γνωστοποίηση του αποτελέσματος στα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας

 

Μετά από την εμφάνιση μεγάλου αριθμού θετικών κρουσμάτων στον κωρονοϊό COVID-19 και μετά από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή με τον ΕΟΔΥ, ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε διαγνωστικά τεστ σε στελέχη της Π.Ε. Πέλλας. Τα συγκεκριμένα τεστ δίνουν διαγνωστικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο.

 

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Οργανώσαμε την ομαδική πραγματοποίηση του rapid test για τον COVID 19, προκειμένου να έχουμε μία συνολική εικόνα και να μπορέσουμε να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, με ασφάλεια τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους εξυπηρετούμενους πολίτες. Το κύριο μέσο προστασίας που έχουμε, είναι η υπευθυνότητα που χρειάζεται να δείξουμε όλοι μας. Τα θετικά κρούσματα έχουν αυξηθεί σε δραματικό βαθμό και η μοναδική ακτίνα ελπίδας προέρχεται από την συνεπή εφαρμογή των μέτρων και την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.