Πολιτισμός

*ΠΡΑΞΗ* ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

676Προβολές

Ο Γιώργος Δήμκος από τα Γιαννιτσά χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Ο Γιώργος είναι 24 ετών, κατάγεται από τα Γιαννιτσά και αυτό το διάστημα νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Ο νεαρός,  μετά από σοβαρό τραυματισμό που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και υπεβλήθη σε επείγουσα κρανιοτομία καθώς διαγνώσθηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα και έπειτα μεταφέρθηκε στην ‘Α Νευροχειρουργική Κλινική. Εν συνεχεία και μετά από σύσταση των ιατρών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου του παρέχεται η απαραίτητη νοσηλεία.  Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη καθώς δεν εμφανίζει εικόνα επικοινωνίας με το περιβάλλον. Το προσεχές διάστημα και εφόσον η κατάστασή του παραμείνει σταθερή, ο Γιώργος θα πρέπει να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης με σκοπό να υποβληθεί σε κατάλληλες θεραπείες έτσι ώστε να επανέλθει στην κανονική του ζωή. Η οικογένεια του, η οποία βρίσκεται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο κόστος της πολύμηνης νοσηλείας του Κέντρο Αποκατάστασης καθώς ο πατέρας κρίνεται με 70% αναπηρία και η μητέρα είναι άνεργη.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, το Κέντρο Αποκατάστασης, το οποίο θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της κατάστασης υγείας του Γιώργου, κοστίζει 7.000-9.000 Ευρώ/μήνα, χωρίς να προσδιορίζεται ιατρικά ο χρόνος που θα χρειαστεί να φιλοξενηθεί μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του. Χάρη στη συμβολή πολλών ανθρώπων, το συνολικό χρηματικό ποσό που έχει συλλεχθεί έως και σήμερα είναι 22.000 Ευρώ, αριθμός  που επιτρέπει την νοσηλεία του Γιώργου στο Κέντρο Αποκατάστασης, για 2 έως και 3 μήνες.  Το μεγάλο οικονομικό κόστος των θεραπειών που κρίνονται απαραίτητες δεν μπορεί να παραμείνει εμπόδιο στην επαναφορά του νεαρού στην κανονική του ζωή! Ο Γιώργος, εδώ και μήνες, παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί στη ζωή, πάντα με την αμέριστη συνεισφορά των θεραπόντων ιατρών.

Με αισιοδοξία και αγάπη συνεχίζεται ο αγώνας για τον Γιώργο με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του και την επαναφορά του στη Ζωή!

Ας συνδράμουμε όλοι έτσι ώστε η πόρτα της ζωής να ανοίξει και πάλι για τον 24χρονο Γιώργο!

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του νεαρού, τον αγώνα βοήθειας, έχει αναλάβει ο Οργανισμός ‘Πράξη Αγάπης’, εκπρόσωποι του οποίου βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση με σκοπό την διάσωση του Γιώργου Δήμκου.

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

Καλέστε στον αριθμό: 19825

Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ ανά κλήση. Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.

Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριαμό:

Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771 | IBAN: GR41 0172 2220 0052 2209 1702 771

SWIFT-BIC: PIRBGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 210/006305-39 | IBAN: GR44 0110 2100 0000 2100 0630 539

SWIFT-BIC: ETHNGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για τον Γιώργο.

 

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.