Δ.Πέλλας

«Πρασινίζει» ο δήμος Πέλλας

674Προβολές

Φυτεύσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους. 

  Έναν πράσινο δήμο σχεδιάζει η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πέλλας. Ήδη το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε η φύτευση λουλουδιών και δέντρων σε παρτέρια, πάρκα και πλατείες των Γιαννιτσών και της Κοινότητας Πέλλας ενώ στη συνέχεια  φυτεύσεις θα γίνουν και στις υπόλοιπες κοινότητες.

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να γίνει ένας κύκλος  εξωραϊσμού του δήμου με ευπρεπισμό όλων των κοινόχρηστων χώρων, φυτεύσεις λουλουδιών και περισσότερο πράσινο.

«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια  να δώσουμε περισσότερο χρώμα στις πόλεις και τα χωριά μας και ευελπιστούμε ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών  το αποτέλεσμα θα χαροποιήσει δημότες και επισκέπτες. Οι φυτεύσεις σε κεντρικά σημεία του δήμου, σε πλατείες, πάρκα και πεζοδρόμους και η αισθητική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων είναι βασική μας μέριμνα. Η συντήρηση, η φροντίδα και ο ευπρεπισμός όμως των παραπάνω χώρων δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στην υπηρεσία πρασίνου αλλά όλους τους δημότες.  Οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε την αισθητική εικόνα του δήμου μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος- Πρασίνου – Καθαριότητας κ. Ανδρέας Καραφυλλιάς.

 

 

Γραφείο τύπου

Γιαννιτσά  31/07/2020

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.