Δ.Έδεσσας

Προβλήματα του Γάμου και της Οικογένειας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
937Προβολές

Την Δευτέρα 20 Μαίου 2019, στις 9.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Προγράμματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 με θέμα: «Κοινωνικοπρονοιακή Εκκλησιαστική παρέμβαση σε προβλήματα του Γάμου και της Οικογένειας».

Το Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πνευματικού

Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα (έναντι «Ψηλού Βράχου»). Η παρακολούθηση του προγράμματος των εισηγήσεων από μη συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ακροατές (κληρικούς η λαικούς) επιτρέπεται κατόπιν συννενοήσεως.

 

Εισηγητές του Προγράμματος:

Πρωτοπρ. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής Ηθικής και Ποιμαντικής στο τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Πρωτοπρ. Αθανάσιος Γκίκας, Καθηγητής Ποιμαντικής και Εξομολογητικής στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης, Δρ. Θεολογίας, Εκπαιδευτικός, Υπεύθυνος Τύπου της Ι.Μ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Δρ. Βάιος Νταφούλης, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικής Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο».

Λάζαρος Σιάντσης, MSc Παιδαγωγικής, Κλινικός Ψυχολόγος, Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας «Όραμα».

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.