Δ.Πέλλας

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ”ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

1kΠροβολές

Ανακοινώνεται από τους διοργανωτές, ότι η πρώτη προβολή της νέας κινηματογραφικής ταινίας ”ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ” στην πόλη των Γιαννιτσών, η οποία είχε οριστεί για την Τετάρτη 9/1 στις 19.30 (στο Πνευματικό Κέντρο), δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, η οποία καθιστά ιδιαίτερα δυσχερή την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην πόλη.

Η νέα ημερομηνία προβολής θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

**************************

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ώρα 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα γίνει η πρώτη προβολή της νέας ιστορικής κινηματογραφικής ταινίας ΄΄ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ΄΄. Η ταινία έχει ως θέμα την μάχη της Μονής Δοβρά, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1822 στην ομώνυμη μονή της Βέροιας. Αρχηγός των Ελλήνων ήταν ο καπετάνιος Τάσος Καρατάσος.

Πρόκειται για μια σπάνια και δυσεύρετη για τα δεδομένα του σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου παραγωγή με επίκεντρο τις αξίες της πίστης και της πατρίδας μας.

Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας μάλιστα καθώς και ενορίες των Γιαννιτσών έχουν στηρίξει έμπρακτα την παραγωγή της ταινίας.

Τιμή εισόδου 7 €  (άλλες προβολές δεν θα γίνουν).

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.