Δ. ΣκύδραςΕργασία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
204Προβολές

H Δήμαρχος Σκύδρας

προκηρύσσει ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με υποβολή προσφορών ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : www.promitheus.gov.gr και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας “ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ”, προϋπολογισμού 78.671,80 € ευρώ με το Φ.Π.Α.

 

Αντικείμενο της σύμβασης:

Αντικείμενο της παρούσας είναι η προμήθεια εξοπλισμού για αθλητικούς χώρους και παιδικές χαρές του Δήμου. Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνει η προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα με ύψος πέλους 25mm, σε χώρους εντός των ορίων του Δημοτικού Γηπέδου Σκύδρας, ολοκληρωμένου συστήματος δαπέδου ασφαλείας και περίφραξη στην παιδική χαρά της Τ.Κ. Σεβαστειανών.

Παραλαβή προσφορών:

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 05/09/2022 και ώρα 09.00 π.μ. (Έναρξη διαδικασίας την 29/08/2022). Η διαδικασία αποσφράγισης θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 05/09/2022 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 π.μ.

.

Χρόνος ισχύος προσφορών:

Μέχρι τις 05-09-2023

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.