Π.Ε.Πέλλας

Πρόσκληση σε σύσκεψη απο το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Π.Ε. Πέλλας

442Προβολές

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ

Γιαννιτσά

ΤΗΛ ΦΑΞ 2382022153 e-mail ergatikokgiannitson@gmail.com

26-05-2021

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Με το Σχέδιο Νόμου  του Υπουργείου Εργασίας  που  κατατέθηκε στη διαβούλευση προωθούνται, όπως έχουμε επισημάνει,   για ψήφιση σειρά αντεργατικών μέτρων που θίγουν θεμελιώδεις αρχές και δικαιώματα του Εργατικού Δικαίου. Η ΓΣΕΕ  δημοσιοποίησε με εκτενέστατη ανάλυση,  τεκμηριωμένη από τη νομική υπηρεσία και το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ , τις σοβαρές αντιρρήσεις και διαφωνίες της με επίμαχες διατάξεις του Εργασιακού Νομοσχεδίου.

Για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων μας  θα πραγματοποιήσουμε   σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών του ιδιωτικού τομέα,  καλώντας τα μέλη των συνδικαλιστικών οργανώσεων της Πέλλας  την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στα Γιαννιτσά. Στην σύσκεψη θα ενημερωθούμε  πλήρως από  το νομικό σύμβουλο του εργατικού κέντρου κ. Θέμη Αχτσιόγλου για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου ,  θα συζητήσουμε  τις θέσεις μας απέναντι σε αυτό  αλλά και  θα να λάβουμε  αποφάσεις για να καθοριστεί  το πλαίσιο δράσης και κινητοποιήσεων  των συνδικάτων,  σε τοπικό επίπεδο.

 

Από την διοίκηση του εργατικού κέντρου πε Πέλλας

Η Πρόεδρος  Ο Γεν Γραμματέας

Ζουρνατζίδου Θεανώ Στόικος Νεοκλής

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.