Δ. Σκύδρας

Πρόσκληση συμμετοχής καρναβαλιστών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
587Προβολές

Ο Δήμος Σκύδρας ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού 2020.

Επιδίωξή μας είναι το Καρναβάλι της Σκύδρας, τόσο με βάση τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας όσο και με τα ερεθίσματα από τη σύγχρονη εποχή, όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να επεκτείνει την απήχηση και τη φήμη του σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο.

Για το λόγο αυτό απαιτείται έγκαιρη, μεθοδική και συλλογική δράση.

Στο Δημαρχείο  θα  πραγματοποιηθούν  σχετικές συσκέψεις με συντονιστή το Δήμο Σκύδρας και με τη συμμετοχή συλλόγων – φορέων και  επαγγελματιών της περιοχής, οπότε και θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση.

Όσοι, όμως, ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις ιδέες, τις προτάσεις τους και να δηλώσουν συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις  μπορούν να επικοινωνούν από τώρα με την Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη, τηλ.: 6980414242 ή με τον Πρόεδρο της Σκύδρας  Θεόδωρο Αντωνιάδη, τηλ.:6974661506

Στόχος μας το Σκυδραϊκό Καρναβάλι, θελκτικό, εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό με τη ζωντάνια και την εφευρετικότητα των συμπολιτών μας  να προσφέρει ψυχαγωγία ευχαρίστηση, διασκέδαση  και να μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες και στους συμπολίτες μας!

 

                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ                                                                                                                 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.