Δ.Έδεσσας

Ρεσιτάλ πιάνου της Ελένης Κωνσταντινίδου

1.3kΠροβολές

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας σας προσκαλούν στο ρεσιτάλ πιάνου της Ελένης Κωνσταντινίδου σε έργα Μπετόβεν, Μπάχ, Μπράμς, Μ.Παλλάντιου και Ορέστη Παπαϊωάννου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7 μμ, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Είσοδος ελεύθερη.

Η Ελένη Κωνσταντινίδου ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στην τάξη της Θάνας Πασχαλίδου στο Ωδείο Δήμου Έδεσσας, απ’όπου έλαβε και την υποτροφία του 2009. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους καθηγητές B. Taneva, L. Boyadjieva, Κ.Σακέτα, Δ. Ευνουχίδου, Χ. Αγγελόπουλος, Γ. Κωνσταντίνου, A. Weiss, S.  Sarajyan, G. Madge, καθώς και με τους D. Petralia και Y. Bogdanov στα πλαίσια του “Poros Summer Music Academy”. Από το 2015 συμμετέχει στον κύκλο σεμιναρίων «Κάτι να Συμβαίνει» με τη Λόλα Τότσιου, και από το 2017 παρακολουθεί μαθήματα Ορθοσωμικής για Μουσικούς με το Χρήστο Νούλη.Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και πλέον συνεχίζει τις σπουδές με τη δασκάλα της στο Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, στην τάξη του διπλώματος.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.