Δ. ΑλεξάνδρειαςΥγεία

Σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη θα διεξαχθούν Rapid tests την επόμενη εβδομάδα

396Προβολές

Kαι την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) στον γενικό πληθυσμό από τον Δήμο Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης του covid-19.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται καθημερινά στις εξής τοποθεσίες από τις 9:30 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι:

  • Δευτέρα 1 Νοεμβρίου: ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας
  • Τρίτη 2 Νοεμβρίου: ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας
  • Τετάρτη 3 Νοεμβρίου: ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας
  • Πέμπτη 4 Νοεμβρίου: Δημαρχείο Μελίκης
  • Παρασκευή 5 Νοεμβρίου: ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας

Όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, οι πολίτες, έχοντας μαζί τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, μπορούν να προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν rapid test χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Την εβδομάδα από Δευτέρα 25, έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 478 rapid tests στο χώρο του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, εκ των οποίων ανιχνεύτηκαν 18 θετικά.

Στο Δημαρχείο Μελίκης διενεργήθηκαν 38 tests (όλα αρνητικά) και στην τ.κ. Κλειδίου 44 συνολικά, εκ των οποίων τα 5 ανιχνεύθηκαν θετικά.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.