Δ.Πέλλας

Σημαντικές δωρεές πολιτών στο ΚΔΑΠΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ

217Προβολές

Με γεμάτες αγκαλιές από δώρα σύγχρονου εξοπλισμού για την εκπαίδευση και την εκγύμναση των μαθητών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες της ΔΗΚΕΠΑΠ, δυο πολίτες των Γιαννιτσών, θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη των δικών τους ανθρώπων, προσφέροντας σημαντικές δωρεές.

Οι μαθητές, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της ΔΗΚΕΠΑΠ ευχαριστούν για τις δωρεές τους, τον κ. Μαζμανίδη Γιώργο, ο οποίος στην μνήμη της εκλιπόντος συζύγου του προσέφερε στο Κέντρο ουσιαστικό εξοπλισμό για την εκπαίδευση των παιδιών και την ψυχαγωγία τους και τον κ. Σημίτη Γιώργο, ο οποίος στην μνήμη της μητέρας του, προσέφερε εξοπλισμό εκγύμνασης των παιδιών και μηχανήματα φροντίδας υγείας, καλύπτοντας έτσι σημαντικές ανάγκες των μαθητών του ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών.

Το Κέντρο ΑμεΑ λειτουργεί 25 χρόνια και φιλοξενεί ως ανοιχτή σχολική δομή, άτομα με νοητικές και κινητικές αναπηρίες, ενώ το επιστημονικό κι εκπαιδευτικό του προσωπικό προσφέρει σημαντικές ώρες εκπαίδευσης και κατάρτισης των ατόμων αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά τους δυο δωρητές μας και ευχόμαστε το παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς να ακολουθείτε από όλους μας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.