Κεντρική Μακεδονία

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

315Προβολές

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία ως δημότες και πολίτες της Πέλλας, τις συνεχείς παραιτήσεις και τις καταγγελίες γιατρών για τον υποβιβασμό των παροχών υγείας και φροντίδας, σε ένα από τα σημαντικότερα νοσηλευτικά ιδρύματα στην ευρύτερη περιοχή, του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Οι συνεχείς αποχωρήσεις σημαντικών ειδικοτήτων ιατρικού προσωπικού, οι εξαντλητικές εφημερίες σε όσους απομένουν και η πληροφορία για συγχώνευση των δύο νοσοκομείων του νομού, ειδικά στον Παθολογικό Τομέα, προκαλούν σοβαρή ανασφάλεια σε όλους μας για την ουσιαστική κάλυψη της β΄ βάθμιας υγείας σε ένα νοσοκομείο που καλύπτει χιλιάδες ασθενείς από την Πέλλα και τους όμορους νομούς.

Με επιστολή μου καταθέτω αίτημα σύγκλησης έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, ως πρόταση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, με την συμμετοχή των βουλευτών του νομού, του αναπληρωτή διοικητή κ. Λόγγου, των εκπροσώπων του Ιατρικού Προσωπικού και του Συλλόγου Εργαζομένων, του διοικητή της 3ης ΥΠΕ και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ώστε να τεθούν τα προβλήματα και να αναζητηθούν άμεσες λύσεις και προτάσεις για το τόσο σημαντικό θέμα της προστασίας της δωρεάν δημόσιας υγείας των κατοίκων της Πέλλας.

Μας αφορά όλους.

Με εκτίμηση

Στάθης Καστερίδης

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Πέλλας

ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.