Στην απονομή των φετινών Food Experts’ Awards που διοργανώνεται από το ελληνικό website
των food experts, cibum, στο πλαίσιο της Food & Drink HELEXPO, παραβρέθηκε σήμερα ο
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης.
Όπως τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
και Τροφίμων, όχι μόνο αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, με στόχο την ανάδειξη της
μοναδικότητας των ελληνικών προϊόντων, αλλά στηρίζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην
εξωστρέφεια τους πρωτογενούς τομέα.
Αναφερόμενος στη σημασία των ελληνικών προϊόντων ο Υφυπουργός σημείωσε:
«….πιστεύουμε βαθιά πως τα αγαθά της ελληνικής γης είναι ταυτισμένα με την ποιότητα και με
την υψηλή διατροφική αξία, συνεπώς η εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων αποτελεί για
τον σχεδιασμό μας βασική προϋπόθεση, ώστε να καταστεί ο πρωτογενής τομέας ένας εκ των
βασικών πυλώνων ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας».
Ενώ τέλος, συνεχάρη τους διοργανωτές του προγράμματος των διεθνών βραβείων, που
ενθαρρύνουν την αξιόλογη δουλειά που γίνεται από εταιρείες, οργανισμούς και επαγγελματίες
σε σημαντικούς τομείς για τον αγροδιατροφικό τομέα, όπως είναι η καινοτομία, η ποιότητα, η
ασφάλεια των τροφίμων, η ανάπτυξη, και η επιτυχία στην επίτευξη υψηλών στόχων
συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων.
52
πρόσθεσε ένα σχόλιο