Δ.Πέλλας

«Στιγμές Πολιτισμού» από την ΔΗΚΕΠΑΠ.

479Προβολές

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού του δήμου Πέλλας, έχει πρωταρχικό της ρόλο την παραγωγή και την υποστήριξη κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας. Άλλωστε η Μουσική και το Θέατρο είναι πολιτισμός και  τρόπος ζωής. Είναι αυτά που δίνουν χρώμα και χαμόγελο στη ζωή μας. Οι ημέρες που διανύουμε είναι ακόμη δύσκολες για όλους μας. Ο χώρος του πολιτισμού έχει πληγεί βαθιά.

Εμείς όμως αγαπάμε τη μουσική και το θέατρο. Τα άδεια θέατρα και οι κλειστές πολιτιστικές αίθουσες  κάνουν  τον κόσμο μας  πιο φτωχό και την καθημερινότητά μας πιο άχρωμη.  Ο πολιτισμός  πέρα από τέχνη είναι  το στήριγμα σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αυτή που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο.

Η ΔΗΚΕΠΑΠ σε συνεργασία με καλλιτεχνικές ομάδες  του δήμου Πέλλας, θεατρικά σχήματα και μουσικές παρέες  διοργανώνει διαδικτυακές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις δωρεάν μέσω διαδικτύου από την επίσημη σελίδα της www.dikepap.gr

Μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι σε γεμάτα θέατρα, σε μουσικές σκηνές, σε πολιτιστικά δρώμενα και σε τοπικά πανηγύρια, μέσα από το διαδίκτυο θα υποδεχτούμε ότι μας έλειψε όλους  αυτούς  τους μήνες. Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ μουσικά σχήματα και θεατρικές ομάδες από τον δήμο Πέλλας θα σας προσφέρουν τις καλύτερες παραστάσεις τους.

Συντονιζόμαστε και ξεκινάμε. Σύντομα στις οθόνες  του υπολογιστή σας.

Η ΔΗΚΕΠΑΠ εκ των προτέρων ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες  που  δέχτηκαν  να συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτή τη  μεγάλη γιορτή  του πολιτισμού.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.