Πολιτική

Συγκέντρωση – Παρουσίαση Συνδυασμού

1kΠροβολές

Ο Υποψ.Δήμαρχος ΕΔΕΣΣΑΣ της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”                        ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΤΣΑΓΚΑΣ στα ΧΩΡΙΑ της ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

         Η “Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας” συνεχίζει τις περιοδείες ενημέρωσης & συζήτησης με τους δημότες της Έδεσσας ενόψη των εκλογών της 26ης Μάη.

Αυτή τη φορά κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μπάμπη Τσιτσάγκα βρέθηκε στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας, όπου αναδείχτηκαν τα σημαντικά προβλήματα επιβίωσης για τους αγρότες ( αδιάθετες παραγωγές, χαμηλές τιμές αγροτο-κτηνοτροφικών προϊόντων, ακάλυπτες ζημιές στις παραγωγές από τον ΕΛΓΑ,…), παράλληλα με τα προβλήματα υποδομών ( αγροτική οδοποιία, χαράτσια άρδευσης,…).

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Απρίλη βρέθηκαν στα καφενεία των χωριών Καρυδιά, Κερασιά, Νησί και Βρυττά και τη Δευτέρα 8 Απρίλη σε Παναγίτσα, Ζέρβη και Άγιο Αθανάσιο

Επίσης ο Μπάμπης Τσιτσάγκας στις περιοδείες του κάλεσε όλους τους κάτοικους των παραπάνω χωριών στη Συγκέντρωση – Παρουσίαση του Συνδυασμού το ερχόμενο Σάββατο 13 Απρίλη στις 7.30′ μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας ( Βαρόσι ), όπου θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Αβραμόπουλος Σωτήρης παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους πριφερειακούς συμβούλους από τη Πέλλα.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.