Δ.Πέλλας

Συγκέντρωση τροφίμων και προϊόντων

746Προβολές

Συγκεντρώνουμε:
1) τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, κονσέρβες, γάλατα, χυμούς ντομάτας, ζάχαρη κ.λπ.) και
2) είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτί υγείας και κουζίνας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά, αντισηπτικά κ.λπ.).
Ρούχα προς το παρόν δεν χρειάζονται.
Τόπος συγκέντρωσης: Γραφείο Θέμη Αχτσιόγλου (Προνοίας 2, Γιαννιτσά, κοντά στο παλιό πρακτορείο του ΚΤΕΛ).
Ώρες: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, μετά από επικοινωνία στο τηλέφωνο 6976640587.

Εννοείται πως όλοι μας παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μέσα στο πλαίσιο που έχει καθοριστεί από τις δημόσιες αρχές, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα κυκλοφορίας που έχουν ανακοινωθεί.

– Για τη μεταφορά των πραγμάτων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έντυπο Β ή να στείλετε sms στο 13033 με την ένδειξη 4 (“κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη”).
– Για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία κινδύνου, μπορείτε να χτυπάτε το κουδούνι με την ένδειξη “Θέμης Αχτσιόγλου”, να ανοίγετε την εξώπορτα και να αφήνετε τα πράγματα στην είσοδο της οικοδομής (οδός Προνοίας 2, κοντά στο παλιό πρακτορείο του ΚΤΕΛ).

Σε περίπτωση που γνωρίζετε και άλλους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από τα είδη που συγκεντρώνουμε, μπορείτε να μας ενημερώσετε, με απόλυτο βέβαια σεβασμό στην πολύ ευαίσθητη αυτή κατάσταση. “Μένουμε στο σπίτι, αλλά μένουμε άνθρωποι”.

Εργατικό Κέντρο και Ομάδα Αλληλεγγύης Γιαννιτσών

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.