Δ. Σκύδρας

Συγχαρητήρια από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1.1kΠροβολές

 Με αφορμή την τοποθέτηση του Γιώργου Γαϊτάνη στη θέση του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:                                                                          Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την  προαγωγή του Γιώργου Γαϊτάνη στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ο οποίος διαδέχεται τον  ικανό και δραστήριο Τρύφωνα Τσαντάκη που ολοκλήρωσε την υπηρεσία του.

Εκφράζουμε από καρδιάς στον νέο Διευθυντή τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Έχοντας ως εχέγγυα την πολύτιμη γνώση και  εμπειρία  του ως Προϊσταμένου στο Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή άσκηση και των νέων του καθηκόντων και τη συνέχιση της  άριστης συνεργασίας μας.

Ευχόμαστε υγεία και προκοπή στον ίδιο, στην οικογένεια, στους συνεργάτες του και κάθε επιτυχία σ΄ό,τι σχεδιάζουν και προγραμματίζουν.

                                                                                               ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.