Π.Ε.Πέλλας

Συγχαρητήρια στους τρείς συναδέλφους του Τ.Α. Πέλλας της Δ.Α. Πέλλας 

1kΠροβολές

Η Ένωση Αστυνομικών Πέλλας  εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους τρείς (03) συναδέλφους του Τ.Α. Πέλλας της Δ.Α. Πέλλας  για την σύλληψη των τριών  (03) δραστών οι οποίοι την 12/01/2019 προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα μεγάλης αξίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας.  Ειδικότερα οι συνάδελφοι με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας κατάφεραν να συλλάβουν άμεσα και τους τρεις δράστες αφού πρώτα το περιπολικό που επέβαιναν εμβολίστηκε από το όχημα των δραστών. Οι δράστες κατηγορούνται πλέον για σωρεία αδικημάτων κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

 -Αισθανόμαστε υπερήφανοι που συνυπηρετούμε με αυτούς τους Αστυνομικούς οι οποίοι  με την υπηρεσιακή τους συμπεριφορά και  εργατικότητα τους αναβαθμίζουν την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας και εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. 

 -Τέτοιες ενέργειες θεωρούμε ότι πρέπει να  επιβραβεύονται από την  Διοίκηση του Τ.Α. Πέλλας αλλά και από τον κ. Διευθυντή  της Δ.Α. Πέλλας.   

                                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                       -Ο –                                                                -Ο-            

                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               

     ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος                            ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.