Δ.Αλμωπίας

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

518Προβολές

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου,  ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης. Στην συνάντηση, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Βέσκος, ο Βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας, Λάκης Βασιλειάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλα Ιορδάνης Τζαμτζής.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η πορεία των έργων αγροτικής οδοποιίας που εκτελούνται στον Δήμο Αλμωπίας και οι παρεμβάσεις που προωθούνται στον Δήμο, τις οποίες χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο του Νηπιαγωγείου Προμάχων για το οποίο είναι έτοιμη η γεωτεχνική μελέτη, καθώς και η μελέτη της ΚΤΥΠ και το μόνο που απομένει για να υλοποιηθεί το έργο είναι η χρηματοδότηση. Τέλος συζητήθηκε η προώθηση της δράσης για αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς στους Προμάχους.

Ο  κ. Μπάτσης, τόνισε ότι η τοπική ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από τη στενή συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τη σημασία υλοποίησης περισσότερων αναπτυξιακών έργων, με στόχο τη βελτίωση ζωής των δημοτών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.